Känner mig nöjd, sablar!

Jag skrev ett inlägg för några dagar sedan om att "Riva upp och börja om". Det var stengången invid det nya förrådet, vi satte ifjol, som hade säcknat framför dörren. Det samlades regnvatten och var orsaken varför det fanns så mycket is där i vårvinter. Inlägget finns här.

Det var bara att ta tag i spadskaftet och riva upp stenarna. Svära och bannas mellan varven, medans man funderar på lutningar och tunga stenar. Men jobbet blev gjort, det tog en kväll och och en morgon, av min dyrbara trädgårdstid. Men så är det med trädgård. Deal with it! 

Men nu känner jag mig ändå nöjd, sablar. Jag får bara hoppas att stenarna inte lever på en tid. Jag gillar ju att jobba med sten, men att riva upp och börja om, kan jag leva utan!
2 kommentarer

Drömgården sa...

Har samma problem vid mitt planteringsbord... behöver lyftas där å... suck..
Men vi ses ikväll!! :D :D
/Kitty

pioni sa...

Hmm, kivillä on tapana elää omaa elämäänsä;)