Vallmo, var så goda!

Nu finns det en bytta vid vägen med vallmokapslar, bara att ta!  Jag fyller på vart efter jag sorterar, så om det råkar sig att byttan är tom så kommer det nog mera! Det blir blandade karameller, men mest rosa dubbla, och en del röda dubbla. Det kan även finnas med lila och vita.

Vallmo, var så goda!!

[Adressen är Skarvvägen 3, Jakobstad]

Eftersom jag tror att vallmon inte har en egen dag, så utser jag härmed att den 12.8 ska vara den internationella Vallmo dagen. Det blir bra! 2 kommentarer

pioni sa...

Unikkojen päivä, ihana idea!
Mullakin on sulta saatuja unikkoja ja ne on todella ihania kerrottuja vaaleanpunaisia!

Meta sa...

Du är ju för härlig så fiffgt påhitt.
Fick du min adress förresten,?? har nämligen haft krångel med mailen.
Hoppas många anammade din gåva
Ha det gott
Kram Meta